Savā mājoklī elementāri apgūti pārtikas higiēnas kursi

Būtisks noteikums strādājošajiem pārtikas biznesā ir apgūt sanitāro minimumu. Šāds mācību kurss, kā to paredz normatīvie akti, jāapgūst katram, kas netika mācījies pārtikas jomā un šādā ceļā izgājis pārtikas higiēnas apmācības jau skolā. Pārtikas drošība uzņēmumā vai higiēnas un ražošanas prakse – aiztaupiet garas stundas , iemācoties visu vajadzīgo online jebkurā vietā valstī , sev izdevīgā laikā pie Webapmaciba.lv!

Teicamus panākumus garantēs nevainojama higiēna uzņēmumā

Nekas cits kā higiēna uzņēmumā var veicināt labus rezultātus un pozitīvas rekomendācijas no priekšniecības un patērētājiem. Kādas prasības paredz higiēna uzņēmumā attiecībā uz individuālo tīrību? Kādi aspekti jāievēro maltīšu izstrādē un uzglabāšanā? Kādā veidā pasargāt sevi no apkārtnes piesārņojuma? Šādus un daudzus citus jautājumus apskata Webapmaciba.lv pārtikas higiēnas kursi, rūpēs par to, lai priekšzīmīga higiēna uzņēmumā jaunajiem darbiniekiem vai strādājošajiem, kam jāatsvaidzina kvalifikācija, neradītu papildu raizes un neskaidrības.

Pārtikas higiēnas apmācības nepieciešamas tādiem ēdināšanas lauciņā strādājošajiem darboņiem kā pavāriem, pavāru palīgiem, viesmīļiem un citiem. Pārtikas higiēnas kursi saviem kursantiem garantē daudzveidīgus uzskates mācību materiālus, lai iespējami labāk uzņemtu zināšanas. Pārtikas higiēnas apmācības pašreizējiem un nākamajiem jomas darbiniekiem ļaus pienācīgi apgūt sanitāro minimumu un saņemt sertifikātu.

Ko nozīmē higiēnas un ražošanas prakse?

Vai zināji, ka dzeršanai paredzētajam ūdenim, kā arī šķidrumam, ko patērē produktu vai iekārtu mazgāšanai, tāpat ledum, ko lieto dzesēšanā, jābūt saskaņā ar speciālām prasībām? Higiēnas un ražošanas prakse aplūko rindu dažkārt arī gluži elementāru un pašsaprotamu jautājumu, ko jāņem vērā restorānu un produktu uzņēmumu ikdienas gaitās, lai pārtikas drošība uzņēmumā un aizsargātība turētos priekšzīmīgā pakāpē. Pārtikas higiēnas kursi pārtikas sfēras kompāniju nodarbinātajiem ir neaizstājami nozīmīgi, jo tikai laba higiēnas un ražošanas prakse ik darbībā atnesīs teicamu pārtikas kvalitātes līmeni, darbinieku labsajūtu, tāpat klientu augsto novērtējumu.

Webapmaciba.lv interneta apmācību serviss gādā par opciju apgūt sanitāro minimumu īsā laikā, bez citu cilvēku piesaistes un bez liekiem izdevumiem. Vienlaikus mācību nodarbības pieejamas kā latviešu, tā krievu valodā, attiecīgi pārtikas drošība uzņēmumā apgūstama ikvienam tuvākajā formātā. Webapmaciba.lv pārbaudījumi veidoti no 3 sadaļām – testiem, vielas un pārbaudījuma. Ja fināla eksāmenā pareizo atbilžu īpatsvars pārsniedz 20%, pārbaudījums ir ieskaitīts. Ieskaties Webapmaciba.lv un piesakies nodarbībām !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *